Over ons

In 2017 is Molendijk Licht & Techniek ontstaan en inmiddels gegroeid tot een vertrouwde naam in de elektrische sector. Wat begon als een bedrijf dat gespecialiseerd was in elektra, is nu uitgebreid naar een onderneming die zich ook richt op verduurzaming. We zijn er trots op dat we onze klanten een breed scala aan hoogwaardige diensten kunnen bieden, terwijl we voortdurend streven naar innovatie en duurzame oplossingen.

Wij zijn Molendijk Licht & Techniek

Onze reis begon met een passie voor elektra en de wens om hoogwaardige diensten te leveren aan onze klanten. Met hard werken, toewijding en een constante drang naar verbetering hebben we ons bedrijf gestaag laten groeien. 

Naarmate de vraag naar duurzame oplossingen toenam, hebben we onze diensten uitgebreid naar verduurzaming. Als onderdeel van onze toewijding aan duurzaamheid zijn we een samenwerking aangegaan met partners en zijn we een officiële partner en leverancier van Solar Edge geworden. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige zonne-energiesystemen te leveren die efficiëntie, betrouwbaarheid en maximale energieopwekking garanderen.

Bij Molendijk Licht & Techniek streven we naar de hoogste kwaliteitsnormen in alles wat we doen. We geloven in eerlijkheid, integriteit en transparantie in onze zakelijke relaties en streven ernaar om altijd de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat we de unieke behoeften van elke klant begrijpen en op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij hun specifieke situatie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw elektrische en verduurzamingsdoelen te bereiken. Samen kunnen we een verschil maken.

Onze diensten

Ontdek hier onder onze diensten en verbeter jouw ervaring! Wij bieden een breed scala aan diensten om jouw behoeften en wensen professioneel te vervullen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe zonnepanelen, elektravernieuwing of advies.  Wij hebben de kennis en ervaring om jou te helpen jouw doelen te bereiken. 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze projecten, werkzaamheden en dienstverlening? Neem dan contact met ons op:
Neem contact met ons op